Rüyada sarmaşık ağacı görmek

Rüyada sarmaşık ağacı görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, içinin hafifleyeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, uzun yıllar yaşayacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sarmaşık ağacı gördüyseniz:

  • Uzun süreli beraberlikler sınanabilir.

Rüyada sarmaşık ağacı görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Rüyada sarmaşık toplamak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine alamet eder.

Rüyada sarmaşığa tırmanmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde sarmaşık görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada sarmaşık budamak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına işarettir.

Rüyada duvarda sarmaşık görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada zehirli sarmaşık görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş sarmaşık görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments