Rüyada yeşil renkli nehir görmek

Rüyada yeşil renkli nehir görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, garanti olacak makama oturacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, inancını bir kenara atacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yeşil renkli nehir gördüyseniz:

  • Planlarınızı sunmanız ya da doğru şekilde tanıtımını yapmanız destek bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada yeşil renkte nehir görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli nehir görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeşillik ve nehir görmek aile bireyleri ile tartışacağına, zaaflarına kapılacağına inanılır.

Rüyada nehir ve yeşillik görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulur.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek hastalıkların sona ereceğine, bir hastalığa maruz kalacağına delalettir.

Rüyada yeşil nehir görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, feraha ereceğine inanılır.

Rüyada yeşil renkli su görmek umduklarını bulamayacağına, amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli güvercin görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments