Rüyada nehir ve yeşillik görmek

Rüyada nehir ve yeşillik görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada nehir ve yeşillik gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Rüyada yeşil nehir görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine işaret eder.

Rüyada yeşillik ve nehir görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkte nehir görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret eder.

Rüyada nehir ve yeşillik görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli nehir görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına inanılır.

Rüyada nehirin kuruduğunu görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına işaret eder.

Rüyada nehir dere görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments