Rüyada yeşil renkli kalem görmek

Rüyada yeşil renkli kalem görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renkli kalem gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir yaklaşım getirebilirsiniz.

Rüyada yeşil renk kalem görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli kalem görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada renkli boya kalemleri görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, hayatın pahalılaşmasına işarettir.

Rüyada turuncu renk kalem görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli kalem görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kalem almak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı renkli kalem görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli tükenmez kalem görmek husumetlerin başgöstereceğine, zor zamanların biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments