Rüyada yeşil mobilya görmek

Rüyada yeşil mobilya görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, maddi durumun düzeltileceğine, yanlış seçimler yapacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil mobilya gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Rüyada yeşil mobilya görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk mobilya görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi mobilya görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalettir.

Rüyada yatak odası mobilyası görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına işarettir.

Rüyada yeni mobilya görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yeni işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada bebek mobilyaları görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalet etmektedir.

Rüyada pembe mobilya görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada bebek mobilyası görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments