Rüyada pembe mobilya görmek

Rüyada pembe mobilya görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe mobilya gördüyseniz:

  • Geçmiş olayların sizi durdurmasına izin vermeyin.

Rüyada pembe mobilya görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada mobilya masa görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ahşap mobilyalar görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski mobilya görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işarettir.

Rüyada mobilya taşımak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada yatak odası mobilyası görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve yeni mobilya almak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalettir.

Rüyada beyaz mobilya görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments