Rüyada yeşil mısır sapı görmek

Rüyada yeşil mısır sapı görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil mısır sapı gördüyseniz:

  • Doğrudan bilgiye ulaşırken veya ortak kaynaklarla ilgili tartışmalar esnasında problemler oluşabilir.

Rüyada yeşil mısır sapı görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır sapları görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada yeşil saplı bıçak görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mısır görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mısır koçanı görmek büyük ferahlık yaşayacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mısır yemek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun saplı fırça görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments