Rüyada yeşil mısır görmek

Rüyada yeşil mısır görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, geçecek güzel bir ömre, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil mısır gördüyseniz:

  • Tecrübenizi, bilginizi ya da yeteneklerinizi test edebilirsiniz.

Rüyada yeşil mısır sapı görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mısır görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada yeşil mısır koçanı görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil mısır yemek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır çuvalı görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalettir.

Rüyada mısır sıçmak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ekilmiş mısır görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments