Rüyada mavi mermer görmek

Rüyada mavi mermer görmek kötü bir duruma düşüleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına işarettir.

Rüyada mavi mermer gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere biraz zaman verirseniz, size gereken desteği veya motivasyonu vereceklerini göreceksiniz.

Rüyada mavi mermer görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine delalettir.

Rüyada mermer tezgah görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada mermer yüzük görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermer kapı görmek yüksek moral sahibi olunacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mermer kırılması görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer parçaları görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulur.

Rüyada mermerden merdiven görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine işarettir.

Rüyada mermer bina görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments