Rüyada yeşil kuşak takmak

Rüyada yeşil kuşak takmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada yeşil kuşak takmak gördüyseniz:

  • Eğlenceye biraz daha fazla vakit ayırın.

Rüyada yeşil kuşak takmak sadaka ya da zekat vereceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak takmak neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kuşak takmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kuşak takmak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına delalettir.

Rüyada yeşil kuşak bağlamak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kuşak görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada siyah kuşaklı gelinlik görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak daha çok önemli başarılara sahip olacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments