Rüyada yeşil kırmızı elma görmek

Rüyada yeşil kırmızı elma görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, birçok dertle muhatap olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kırmızı elma gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya teklifler çok fazla şey hakkında düşünmeye başlamanıza neden olabilir.

Rüyada yeşil ve kırmızı elma görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Rüyada yeşil kırmızı elma görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı yeşil elma görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada bir sepet kırmızı elma görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı kırmızı elma yemek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma bahçesi görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı çürük elma görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kırmızı elma görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments