Rüyada yeşil ve kırmızı elma görmek

Rüyada yeşil ve kırmızı elma görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ve kırmızı elma gördüyseniz:

  • Bağlılığınız karşılıksız kalmayacak.

Rüyada kırmızı yeşil elma görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ve kırmızı elma görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kırmızı elma görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma dağıtmak atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada pazardan kırmızı elma almak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı elma satın almak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı çürük elma görmek verimin ve bereketin geleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada yerden kırmızı elma toplamak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments