Rüyada yeşil kanepe görmek

Rüyada yeşil kanepe görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada yeşil kanepe gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar mantıklı dahi görünse de, sonuçta bir işe yaramayacaksa kaçınmakta fayda var.

Rüyada yeşil kanepe örtüsü görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kanepe görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalet eder.

Rüyada yeni kanepe görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni kanepe almak yalan söylemeye, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanepeye uzanmak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, islami olarak günahlarının artacağına delalet eder.

Rüyada kanepeden düşmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına alamet eder.

Rüyada eski kanepe görmek yeni işler alacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk kanepe görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments