Rüyada koltuk kanepe görmek

Rüyada koltuk kanepe görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına alamet eder.

Rüyada koltuk kanepe gördüyseniz:

  • Siz evli bir kadınsanız evinizde çok hızlı müdahale edilmesi gereken bazı durumlar olabilir.

Rüyada koltuk kanepe görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Rüyada kanepe satmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni kanepe görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada büyük kanepe görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanepenin kırıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanepeye uzanmak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işarettir.

Rüyada kanepede uyumak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanepe satın almak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments