Rüyada yeşil kaka yapmak

Rüyada yeşil kaka yapmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, sevdiklerini de koruyacağına, makam edineceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onları gücendireceğine, hayatınızın neşe dolacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kaka yapmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda bir türlü istendiği gibi yürümeyen planlar, zamanında yerinde olmayan kişiler ya da belli işlerdeki aksaklıklar düzelmeye başlıyor.

Rüyada yeşil renkte kaka yapmak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kaka yapmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kaka görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına yorulur.

Rüyada etrafa kaka yapmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yerlere kaka yapmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol bol kaka yapmak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada dona kaka yapmak gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete kaka yapmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments