Rüyada yeşil gözlü erkek bebek görmek

Rüyada yeşil gözlü erkek bebek görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil gözlü erkek bebek gördüyseniz:

  • Heyecan duyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil gözlü erkek bebek görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine işarettir.

Rüyada sarışın yeşil gözlü erkek bebek görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sarışın yeşil gözlü bebek görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine inanılır.

Rüyada yeşil gözlü bebek doğurmak sıkıntıların büyüyeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil gözlü bebek emzirmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil gözlü bebek görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine inanılır.

Rüyada yeşil gözlü bir bebek görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil gözlü erkek çocuğu görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
berra

15 yaşındayım rüyamda çok yakınımda hemen yanımda yatan kocaman gerçekten kocaman yeşil gözlü siyah kıvırcık saçlı bir erkek bebek gördüm. gözlerimin tam içine bakıyodu. gözümü kaçırdığım zaman fark edip gülüyordu. çok büyük şık döşenmiş ama sade bir odada oturuyordum. evin benim olduğu biliyodum. birkaç saat önce gördüm ama hala etkisindeyim. ve bebek hala gözümün önünde. sanki gözleri kocaman bir insanın gözleri gibi bakıyordu. gülümsüyor parmağımla oyun oynuyordu. ama gözlerini gözlerimden ayırmıyordu. çok etkilendim ağlamaklı oldum uyandığımda.