Rüyada yeşil gözlü bebek doğurmak

Rüyada yeşil gözlü bebek doğurmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü bebek doğurmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim kurarken, aslında iyi niyetli olmanıza rağmen, tuhaf yollardan ilerleyebilir veya hoşlarına gitmesi zor kelimelerle diyalog kurma çabasında olabilirsiniz.

Rüyada yeşil gözlü bebek doğurmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına işarettir.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek doğurduğunu görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına alamet eder.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurmak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine inanılır.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek rakiplerin başarı kazanacağına, ilerleyemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek doğurmak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada tek gözlü bebek doğurmak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, beklenilen takdiri alacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç gözlü bebek doğurmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada sarışın yeşil gözlü erkek bebek görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments