Rüyada pencereden bakan birini görmek

Rüyada pencereden bakan birini görmek her geçen gün başarıların artacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, hoş olaylar yaşayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada pencereden bakan birini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz güçlüdür.

Rüyada pencereden bakan birini görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bakan görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakan bakan görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine delalettir.

Rüyada fal bakanı görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, maddi yükünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakanla evlenmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada fala bakan birini görmek başarılarının katlanacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada milli eğitim bakanını görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada bir bakan görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments