Rüyada yeşil gerdanlık takmak

Rüyada yeşil gerdanlık takmak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına inanılır.

Rüyada yeşil gerdanlık takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirmenizi veya daha rahat hale getirmenizi sağlayacak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada yeşil gerdanlık takmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalettir.

Rüyada taşlı gerdanlık takmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet eder.

Rüyada boynuna gerdanlık takmak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın gerdanlık takmak işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işarettir.

Rüyada gümüş gerdanlık takmak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, galibiyet kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gerdanlık görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı gerdanlık görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gerdanlık görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments