Rüyada taşlı gerdanlık takmak

Rüyada taşlı gerdanlık takmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza işarettir.

Rüyada taşlı gerdanlık takmak gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Rüyada taşlı gerdanlık takmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalettir.

Rüyada boynuna gerdanlık takmak müşkül durumların üstesinden geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gerdanlık takmak sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, prestij sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada gümüş gerdanlık takmak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sorunların günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın gerdanlık takmak çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalet eder.

Rüyada taşlı gerdanlık görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, anne baba ile ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı gerdanlık görmek rahata erileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı gerdanlık görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hayırlı bir karar verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments