Rüyada gümüş gerdanlık takmak

Rüyada gümüş gerdanlık takmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına alamet eder.

Rüyada gümüş gerdanlık takmak gördüyseniz:

  • Sakin kalmakta fayda var.

Rüyada gümüş gerdanlık takmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, işinde yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş gerdanlık görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işaret eder.

Rüyada altın gerdanlık takmak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada boynuna gerdanlık takmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşlı gerdanlık takmak kazancın daha da artacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil gerdanlık takmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada yakut gerdanlık görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada altın gerdanlık çalmak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, koyu muhabbette kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments