Rüyada yeşil ekin biçmek

Rüyada yeşil ekin biçmek önündeki engelleri aşamayacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ekin biçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada yeşil ekin biçmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ekini biçmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine yorulur.

Rüyada tırpanla ekin biçmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret eder.

Rüyada biçerle ekin biçmek bağının ve bahçesinin de artacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada kuru ekin biçmek kişinin hayatının değişeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekin biçmek ekmek görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Rüyada tarlada ekin biçmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil yonca biçmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments