Rüyada yeşil bataklık görmek

Rüyada yeşil bataklık görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalettir.

Rüyada yeşil bataklık gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar yeni fırsatlara neden olabilir.

Rüyada yeşil bataklık görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada bataklığa batan birini görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye alamet etmektedir.

Rüyada bataklık çamur görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini bataklıkta görmek parasının ve malının da artacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine yorulur.

Rüyada başkasını bataklıkta görmek canın sıkılacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına delalet eder.

Rüyada bataklık görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bataklığa gömülmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bataklığa saplanmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments