Rüyada bataklık çamur görmek

Rüyada bataklık çamur görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bataklık çamur gördüyseniz:

  • Gerilimi arttırıcı aktivitelerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada bataklık çamur görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamur bataklık görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bataklıktan kurtulmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize işaret etmektedir.

Rüyada bataklıkta boğulmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bataklıkta balık tutmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bataklık görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş bataklık görmek birçok dertle muhatap olacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz ve bataklık görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments