Rüyada yeşil bahçeden geçmek

Rüyada yeşil bahçeden geçmek saygın biri olacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, maddi kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bahçeden geçmek gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler artıyor.

Rüyada yeşil bahçeden geçmek kendisini korumaya alacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami bahçesinden geçmek üzerindeki yükten kurtulacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına delalet eder.

Rüyada gül bahçesinden geçmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, onlara hocalık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeden geçmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil sudan geçmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ışıkta geçmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kapıdan geçmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çiçekli bahçe görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments