Rüyada bahçeden geçmek

Rüyada bahçeden geçmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden geçmek gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada bahçeden geçmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bahçeden geçmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalettir.

Rüyada cami bahçesinden geçmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Rüyada gül bahçesinden geçmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın içinden geçmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada örümcek ağının içinden geçmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz üzerinde köprüden geçmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına inanılır.

Rüyada çukurun yanından geçmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments