Rüyada ayakta çişini yapmak

Rüyada ayakta çişini yapmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta çişini yapmak gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Rüyada ayakta çişini yapmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, umutlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta çiş yapmak üzgün ve hasta olacağına, kalben çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada ayakta çiş etmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak sermayesinin boşa gideceğine, mali gücünü yitireceğine rivayet eder.

Rüyada ayakta kaka yapmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına delalet eder.

Rüyada ayakta tuvalet yapmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakta banyo yapmak sorunların yakında son bulacağına, çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments