Rüyada yere batmak

Rüyada yere batmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, aile huzurunuzun bozulacağına, korkularını yeneceğine, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yere batmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hayatınızda yapabileceği değişiklikleri hafife almamanız gerekiyor.

Rüyada yerin dibine batmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada yere batmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işarettir.

Rüyada denizde kuma batmak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ele diken batmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Rüyada arabayla denize batmak maddi imkânlarının artacağına, hayırlı kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada asfalta batmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağa diken batmak yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekneyle batmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, hem geleceğinin güzel olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments