Rüyada yerde makas görmek

Rüyada yerde makas görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerde makas gördüyseniz:

  • Herkes neyi niye söylediğinin veya yaptığının farkında olabilir ya da kendi düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrar edebilirler.

Rüyada yerde makas görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makas saklamak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bıçak ve makas görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada iki tane makas görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makas kesmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine makas atmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Rüyada karnında makas görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil makas görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments