Rüyada karnında makas görmek

Rüyada karnında makas görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, isteklerine kulak vereceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, çaresiz hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında makas gördüyseniz:

  • Problemli bir durum ya da açmaz kendi kendine düzelebilir.

Rüyada karnında makas görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada makasla yaralanmak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saçını makasla kesmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada makasla elbise kesmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane makas görmek moralinin düzeleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada açık makas görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalettir.

Rüyada süslü makas görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada makasla bıyık kesmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments