Rüyada bıçak ve makas görmek

Rüyada bıçak ve makas görmek başarılı adımlar atacağına, hayırlı bir karar verileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada bıçak ve makas gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olmalısınız.

Rüyada bıçak makas görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçak ve makas görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada demir makası görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada makas vermek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine makas atmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada makas görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada birinin makas verdiğini görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının elinde makas görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments