Rüyada yeniden askere gittiğini görmek

Rüyada yeniden askere gittiğini görmek ortaklı işlere girileceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, moralinin bozulacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yeniden askere gittiğini gördüyseniz:

  • Jest veya yardım arayışındaysanız, alışılmadık yerlere yapılacak ziyaretler ya da seyahatler size ilham verebilir.

Rüyada askere yeniden gitmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına inanılır.

Rüyada yeniden askere gitmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yeniden askere gittiğini görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret eder.

Rüyada yeniden askerlik yapmak olmayacak hayallere kapılacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeniden asker olmak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına alamet eder.

Rüyada yeniden asker olduğunu görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yeniden askere gideceğini görmek maddi olarak zarar edileceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada yeniden askere çağrılmak sevdiğine kavuşacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments