Rüyada yeniden asker olduğunu görmek

Rüyada yeniden asker olduğunu görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet eder.

Rüyada yeniden asker olduğunu gördüyseniz:

  • Sadece konuyla ilgili kişileri doğru yönlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada askere yeniden gitmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına yorulur.

Rüyada yeniden askere gitmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeniden asker olduğunu görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işarettir.

Rüyada yeniden askere gideceğini görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada yeniden askere gittiğini görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, bir organizasyona katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeniden askerlik yapmak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeniden askere çağrılmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına inanılır.

Rüyada yeniden asker olmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments