Rüyada askere yeniden gitmek

Rüyada askere yeniden gitmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, işinde başarılı olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada askere yeniden gitmek gördüyseniz:

  • Bir mal alışından kaynaklanan sorun yüzünden akrabalarınız ile aranız açılabilir.

Rüyada askere yeniden gitmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada yeniden askere gitmek arif kimselerden sayılacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeniden askere gideceğini görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeniden askerlik yapmak geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada yeniden askere çağrılmak yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeniden askere gittiğini görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalettir.

Rüyada yeniden asker olmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada yeniden asker olduğunu görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, istediği başarıya kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments