Rüyada işyeri kurmak

Rüyada işyeri kurmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyeri kurmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmeniz sizi olumsuz yönde etkilemeyecek.

Rüyada kendi işini kurmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir iş kurmak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet eder.

Rüyada ortak iş kurmak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, aile içinde de bereketin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni iş kurmak güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada işyeri kurmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş kurmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aile kurmak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet eder.

Rüyada salıncak kurmak mal ve mülkün telafi edileceğine, müjdeli bir haber alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments