Rüyada yeni bir ev kurmak

Rüyada yeni bir ev kurmak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, mali gücünü yitireceğine, her zaman şükür içinde olacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına yorulur.

Rüyada yeni bir ev kurmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu belli bir çizgide tutmanız gerekiyor.

Rüyada yeni ev kurmak eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine inanılır.

Rüyada yeni bir ev kurmak hayallerinin gerçek olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir iş kurmak her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yeni iş kurmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde soba kurmak içebileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve soba kurmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev kurmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada salıncak kurmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments