Rüyada yeni iş arkadaşı görmek

Rüyada yeni iş arkadaşı görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, çok büyük ses getireceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni iş arkadaşı gördüyseniz:

  • İlginizi çekmeyen teklif, davet, plan ya da düzenlemelerde yer almak zorunda değilsiniz.

Rüyada yeni iş arkadaşı görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir iş almak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada yeni bir işe başlayacağını görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada yeni iş kurduğunu görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bir işe başlamak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir işe başladığını görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada yeni işyeri açtığını görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada yeni bir işe atanmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments