Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, işinden geri kalacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeni doğan dişli bebek görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına inanılır.

Rüyada yeni doğan bebeğe isim koymak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni doğan bebeğin dişini görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, ortaya bazı projeler koyacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğan bebeği yıkamak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada yeni doğan bebeği kucağına almak mallarını ve makamını garantileyeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada hastanede yeni doğan bebek görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğan bebeğin konuştuğunu görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments