Rüyada yeni doğan bebeği yıkamak

Rüyada yeni doğan bebeği yıkamak kara ve yaslı günler geçireceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, yoğun duygular yaşayacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeği yıkamak gördüyseniz:

  • Sizin için angarya olmanın üstüne çıkamayan işleri bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yeni doğan bebek yıkamak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine işarettir.

Rüyada yeni doğan bebeği yıkamak uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebek görmek ele geçen kazancın azalacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğan bebeği görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yeni doğan bebek sevmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğan bir bebeğin öldüğünü görmek onlara galip geleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada yeni doğan bebeği öpmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yeni doğan bebeği dişli görmek maddi olanaklarının artacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments