Rüyada yeni çanta aldığını görmek

Rüyada yeni çanta aldığını görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, başarısının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni çanta aldığını gördüyseniz:

  • Boşuboşuna ortam gerilebilir.

Rüyada yeni bir çanta aldığını görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni çanta aldığını görmek eşit davranılacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına işaret eder.

Rüyada başkasının çanta aldığını görmek sorunlarının son bulacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının çanta aldığını görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çanta aldığını görmek çok büyük ses getireceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine yorulur.

Rüyada çanta hediye aldığını görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çanta satın aldığını görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden çanta aldığını görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments