Rüyada arkadaşının çanta aldığını görmek

Rüyada arkadaşının çanta aldığını görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çanta aldığını gördüyseniz:

  • Bir dostunuz canınızı sıkabilir.

Rüyada arkadaşının çanta aldığını görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada çanta hediye aldığını görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada yeni çanta aldığını görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine inanılır.

Rüyada başkasının çanta aldığını görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir çanta aldığını görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada siyah çanta aldığını görmek her zaman el üstünde tutulacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret eder.

Rüyada mavi çanta aldığını görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çanta aldığını görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments