Rüyada yeni ceket giymek

Rüyada yeni ceket giymek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, para ve zaman ayıracağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ceket giymek gördüyseniz:

  • Aynı şekilde duygusal ilişkiler açısından da fazla şanslı değilsiniz.

Rüyada yeni bir ceket giymek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına tabir olunur.

Rüyada yeni deri ceket giymek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına tabir olunur.

Rüyada yeni ceket giymek bunalıma düşeceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir ceket almak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni deri ceket görmek başarısızlığa düşüleceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına yorulur.

Rüyada ölünün ceketini giymek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada süslü ceket giymek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, borçlanılacağına yorulur.

Rüyada birinin beyaz ceket giydiğini görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments