Rüyada kadın ceketi giymek

Rüyada kadın ceketi giymek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, evlatlarından memnun olacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada kadın ceketi giymek gördüyseniz:

  • Bazı yardımlar yapmayı düşünüyorsanız, kaynaklarınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada kadın ceketi giymek görgülü ve kültürlü olacağına, allah’tan istediği her şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın ceketi görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli ceket giymek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel ceket giymek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına işaret eder.

Rüyada büyük ceket giymek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Rüyada ters ceket giymek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeni bir ceket giymek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına işaret eder.

Rüyada mavi kot ceket giymek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments