Rüyada yeni ayakkabı aldığını görmek

Rüyada yeni ayakkabı aldığını görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, maddi konuda zayıflayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, iş hayatında zarar edileceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada yeni ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada başkasının yeni ayakkabı aldığını görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada birinin yeni ayakkabı aldığını görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada yeni ayakkabı aldığını görmek zorlukların biteceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Rüyada yeni çanta aldığını görmek zor günlerin biteceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni elbise aldığını görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının yeni araba aldığını görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sevinçli haberlere delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments