Rüyada başkasının yeni ayakkabı aldığını görmek

Rüyada başkasının yeni ayakkabı aldığını görmek anne duasının açılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yeni ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Rüyada başkasının yeni ayakkabı aldığını görmek kazancın düşeceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni ayakkabı aldığını görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yeni ayakkabı aldığını görmek rahat bir hayatı olacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine delalet eder.

Rüyada yeni buzdolabı aldığını görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni ev aldığını görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni pantolon aldığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret eder.

Rüyada yeni koltuk takımı aldığını görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments