Rüyada yeni araba lastiği almak

Rüyada yeni araba lastiği almak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına alamet eder.

Rüyada yeni araba lastiği almak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, ortam sertleşiyor, gergin etkiler devreye giriyor.

Rüyada yeni araba lastiği görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni araba lastiği almak mutsuz ve hasta olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada patlak araba lastiği görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına tabir olunur.

Rüyada araba lastiği görmek isyan edeceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada patlamış araba lastiği görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada araba lastik görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada araba lastiğinin patlaması görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine alamet eder.

Rüyada arabasının lastiğinin patladığını görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments