Rüyada yengeç akrep görmek

Rüyada yengeç akrep görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengeç akrep gördüyseniz:

  • Alışılmadık kültürlerden gelen veya farklı ilgi alanları olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada akrep ve yengeç görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yengeç akrep görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada uçan yengeç görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada gölde yengeç görmek saygınlığını yitireceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil yengeç görmek tatsız haberlerin alınacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi yengeç görmek rahatlayacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada üzerinde yengeç görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç yediğini görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments