Rüyada üzerinde yengeç görmek

Rüyada üzerinde yengeç görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, attığı her adımı düşüneceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, işlerinin yarım kalacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada üzerinde yengeç gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Rüyada yengeç yemek yarasını saracağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü yengeç görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yengeç doğurmak her zaman sevgi göreceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada yengeç kesmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada deniz ve yengeç görmek islamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde yengeç görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada denizin içinde yengeç görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine inanılır.

Rüyada yengeç yavrusu görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments