Rüyada yemek ve misafir görmek

Rüyada yemek ve misafir görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, evine haciz geleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, işlerinin rast gideceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Rüyada yemek ve misafir gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren düzenlemeler yapmanız gerekiyor.

Rüyada yemekli misafir görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, içinin huzurla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemekte misafir görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misafirlere yemek ikram etmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine delalet eder.

Rüyada misafirliğe gidip yemek yemek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemeğe misafir çağırmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada misafirle yemek yemek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada misafir şekeri yemek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, maddi zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada misafirlikte tatlı yemek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments