Rüyada misafirliğe gidip yemek yemek

Rüyada misafirliğe gidip yemek yemek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, işyerini kapatacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada misafirliğe gidip yemek yemek gördüyseniz:

  • Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir.

Rüyada misafirliğe gitmek yemek yemek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine inanılır.

Rüyada misafirliğe gidip yemek yemek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatılı misafirliğe gitmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, şansının kendinden yana olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine misafirliğe gitmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya alamet eder.

Rüyada eve misafir gitmek allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birine misafirliğe gitmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada davetsiz misafirliğe gitmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına misafirliğe gitmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments